Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou connecta el nou càmping resort Àfrica a la xarxa de sanejament

Amb aquest acord s’avança en l’explotació de l’obra a través del conveni entre Ajuntament, empresa i Agència Catalana de l’Aigua

Obres del Camping Sangulí de Salou Obres del Camping Sangulí de Salou CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Febrer 2017 17:00

L’Ajuntament de Salou ha donat avui el vist i plau al conveni de col·laboració entre el consistori, l’empresa Blagater SLU, en la seva condició del promotor del Pla especial urbanístic de desenvolupament per a una activitat de càmping en l’àmbit de sòl no urbanitzable, a les partides Sangulí, La Parellada, Barenys i Formigueta i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).

Amb el conveni es permet seguir avançant en la construcció del nou equipament turístic ubicat al vial de Cavet i que emula una reserva africana. El conveni permetrà que d’acord amb l’anterior Blagater SLU, com a propietari del sòl, serà el promotor de l’obra i qui s’encarregarà d’executar-la i conservar-la fins a la recepció definitiva per l’Administració. En el marc d’aquest acord, Blagater, SLU, es compromet a pagar la quantitat de 565.385€ (sense IVA) a l’ACA per garantir l’adequació dels sistemes públics de sanejament en alta a les necessitats generades pels nous usos en sòl no urbanitzable.

L’Agència Catalana de l’Aigua col·laborarà en el compliment de les obligacions imposades per la legislació urbanística, mitjançant les actuacions necessàries per tal de preveure l’adequat sanejament de les aigües residuals generades pel sector objecte del conveni. L’Ajuntament notificarà a l’ACA l’aprovació del projecte de connexió al clavegueram en relació a les obres associades al Pla especial i a no aprovar-lo fins el pagament de l’import del conveni per part de Blagater SLU.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: