Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Ganxet Pintxo tanca una nova edició

La ruta de tapes de referència ha tingut lloc del 2 al 12 de novembre amb la participació de 37 establiments de Reus

Un grup de joves mostren una de les tapes de la Ganxet Pintxo de tardor Un grup de joves mostren una de les tapes de la Ganxet Pintxo de tardor CAMBRA DE REUS
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 12 Novembre 2023 19:20

L’edició de tardor de la Ganxet Pintxo tanca portes aquest diumenge. La ruta de tapes, que ha tingut lloc del 2 al 12 de novembre, ha estat un cop més una dinamitzadora de l’activitat de la restauració de la ciutat. En aquest sentit, cal posar en valor l’afluència de públic durant els dos caps de setmana consecutius de la Ganxet Pintxo, tot i el mal temps de la primera setmana.

El president de la Cambra de Comerç, Mario Basora, remarca que “la Ganxet Pintxo ja forma part l'agenda dels ciutadans i s'ha convertit en un element dinamitzador de l’activitat econòmica de Reus". Per Basora, "la Ganxet Pintxo té un gran poder d'atracció, no només dels reusencs i reusenques, sinó també del territori".

Per la seva banda el coordinador de la ruta, Jaume Batista, ha volgut felicitar un cop més la “gran feina dels restauradors i l'esforç que han dedicat per satisfer als clients que han gaudit de la ruta". Per Batista l’edició de tardor demostra “que després de 22 edicions la Ganxet Pintxo segueix sent un dels actes socials de referència de la ciutat", fent valdre "l’increment de la qualitat de les tapes amb productes de Km0".

Ara, l’organització començarà a recomptar les butlletes de votació emeses pels clients de la ruta, les quals permetran determinar els guanyadors d’aquesta edició.

La Ganxet Pintxo és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el patrocini d'Estrella Damm i el suport de l’Ajuntament de Reus i de l'Agència Reus Promoció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: