Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La nova edició de 'La Guia Gourmet' es presenta a Reus

L'alcaldessa Sandra Guaita, i enguany vestint la tradicional “chaquetilla” de la federació d'hostaleria, va apadrinar la cinquena edició de la guia

L'alcaldessa Sandra Guaita, i enguany vestint la tradicional “chaquetilla” de la federació d'hostaleria, va apadrinar la cinquena edició de la guia L'alcaldessa Sandra Guaita, i enguany vestint la tradicional “chaquetilla” de la federació d'hostaleria, va apadrinar la cinquena edició de la guia REUS.CAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 31 Juliol 2023 17:33

L'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, ha participat aquest dilluns en l'acte de presentació de la cinquena edició de la Guia Gourmet de Restaurants i Hotels de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre i el número 46 de la revista 'A La Carta' de la Federació d'Associacions d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (FEHT), que s'ha fet per primer cop a la Cambra de Comerç de Reus.

Sandra Guaita, alcaldessa de la ciutat i enguany vestint la tradicional “chaquetilla” de la federació com a padrina de la cinquena edició de la Guia Gourmet, va remarcar "la importància d’aquestes iniciatives per a la ciutat però també per a la província ja que visibilitza el talent d’un sector tant estratègic per al territori" i ha posat en valor la tasca de la Federació.

Ambdues publicacions, promogudes per la FEHT, es consoliden com a referents en promoció turística de la província de Tarragona.

5a edició de la Guia Gourmet de Restaurants i Hotels de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

La Guia Gourmet, en aquesta cinquena edició, incorpora prop de 800 establiments que inclouen bars, restaurants, hotels, cases rurals, pensions, cafeteries i gelateries de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. La Guia té com objectiu esdevenir, any rere any, una eina de promoció de la diversitat dels establiments de l'AEHT per enfortir el territori, posant en valor els seus productes i serveis distintius i contribuint a la dinamització econòmica del destí.

Com a novetat, i degut a l’alt volum de referències, l’entitat ha optat per publicar una guia independent que inclou els prop de 130 hotels de l’Associació Hotelera de la Província de Tarragona, la major part d’ells ubicats a l’”Altra Costa Daurada”, aquella que no només acull a turistes de sol i platja sinó que ajuda a desestacionalitzar i repartir la demanda arreu del territori i durant tot l’any.

Les 4.500 unitats de la guia estaran disponibles als principals punts d'interès turístic, com els patronats de turisme de la província, fires, hotels, restaurants, clubs esportius i diverses entitats, perquè els lectors puguin trobar-la fàcilment.

46è número de la revista 'A La Carta'

A l'acte també s'ha presentat la 46ena edició de la revista 'A la Carta'. Aquesta publicació semestral és una font d'informació imprescindible per als professionals del sector hostaler i turístic. En aquest número, l'enoturisme n’és un dels protagonistes, ja que representa un factor clau per al desenvolupament del territori, retenint talent i promocionant productes de qualitat que mantenen l'autenticitat del model turístic defensat.

Dins d'aquesta edició, també s’hi troba una entrevista exclusiva amb el xef dels restaurants de renom Compartir i Disfrutar, Eduard Xatruch, que actualment ocupa la segona posició en la llista dels 50 Millors Restaurants del Món o una entrevista a Conor Cushnahan director general de Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa. Mag Pareja, president d’hotels de Reus ha afegit que con tinguts com aquests inspiren als hotelers de la zona, però també potencien la Costa Daurada com a un destí de qualitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: