Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Restaurant Brisa de Tamarit farà un menú inspirat en el programa 'MasterChef Celebrity'

Al restaurant del Tamarit Beach Resort es podrà gaudir, fins el 4 de novembre, d’un complet menú igual al que van preparar els aspirants

La romescada, un dels plats que van preparar els aspirants al programa 'MasterChef Celebrity', que va ser enregistrat el mes de juny a Tarragona La romescada, un dels plats que van preparar els aspirants al programa 'MasterChef Celebrity', que va ser enregistrat el mes de juny a Tarragona CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Octubre 2018 08:28

Ahir diumenge es va emetre el programa de' MasterChef Celebrity' que va gravar-se el passat mes de juny a Tarragona i Tamarit. El programa, impulsat pel Patronat Municipal de Turisme a través de Tarragona Film Office, va emmarcar-se dins els actes preparats per promocionar la ciutat abans, durant i després dels XVIII Jocs del Mediterrani.

El conegut talent show culinari compta amb una audiència mitjana de 3 milions d’espectadors —que en aquesta tercera edició està arribant a xifres record— i, en aquesta temporada té, entre d’altres, Santiago Segura, Mario Vaquerizo, Boris Izaguirre, Ona Carbonell o Antonia Dell'Atte com a aspirants.

A l'emissió d' aquest diumenge a La1 es van poder veure imatges dels principals punts d’interès de Tarragona i la Costa Daurada. De fet, la presentació dels plats es va fer a l’Amfiteatre de Tarragona i el cuinat i servit va ser a la platja de Tamarit, al restaurant Brisa del càmping Tamarit Beach Resort, al peu del Castell de Tamarit. Els aspirants van haver de cuinar per a 80 esportistes d’elit, preparant un menú amb diversos plats elaborats amb productes del territori que pretenien rendir homenatge a l’esport i la superació personal.

                                                                        Arròs caldós de galeres: Tamarit MasterChef arròs

La localització idíl·lica de la prova, sota el Castell de Tamarit, ha inspirat al Restaurant Brisa del càmping Tamarit Beach Resort (on es van servir els plats de la prova per part del personal de sala del restaurant) per elaborar el mateix menú que van preparar els aspirants i oferir-lo al públic. El menú és una fidel reproducció del que van jutjar Pepe Rodríguez, Samanta Vallejo–Nágera i Jordi Cruz: romescada, arròs caldós de galeres, fricandó de vedella i gelat d’avellana i estarà disponible per a tothom que vagi al restaurant, a partir del dilluns 8 d’octubre i fins al 4 de novembre, quan finalitza la temporada del càmping.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: