Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu Virginias ofereix la millor versió per afrontar la Copa

Els reusencs s'han desfet sense problemes del Rivas madrileny per 6 gols a 0

Imatge del partit Reus Deportiu - Rivas disputat al Palau d'Esports Imatge del partit Reus Deportiu - Rivas disputat al Palau d'Esports REUS DEPORTIU
Esports Jordi Benavent / Reus Digital
Diumenge, 03 Març 2024 21:19

El Reus Deportiu Virginias ha tancat la 24a jornada de l'OK Lliga rebent al Palau d'Esports al Rivas de Madrid. Els madrilenys han arribat a la capital del Baix Camp amb la intenció de sumar per assolir la permanència, després de les últimes tres jornades sense perdre. Al final, el marcador ha estat favorable als reusencs per 6 gols a 0. Un marcador aconseguit gràcies a un partit molt correcte en defensa, sobretot del porter Càndid Ballar, que ha tornat a la titularitat.

En els primers minuts, el conjunt entrenat per Carlos Cortijo ha buscat la porteria defensada per Ballart, però, a poc a poc, el Reus ha mostrat la seva superioritat. Fruit d'aquest domini local ha arribat el primer gol, al minut 14. Amb una jugada personal, Ferran Giménez s'ha inventat un xut creuat que ha obert el marcador. El gol ha donat tranquil·litat i ha permès als reusencs marcar el ritme de joc. Això ha fet que a 9 minuts per arribar al descans, Guillem Jansà establís el 2 a 0.

Els roig-i-negres no han patit en excés, tot i que quan faltaven 13 segons per al descans, Ballart ha aturat la falta directa per la targeta blava a Martí Casas. La primera part ha finalitzat amb el 2 a 0 per als de Jordi Garcia.

El Reus ha començat la segona part amb un jugador menys a la pista, per la sanció anterior a Martí Casas. Tot i això, la defensa roig-i-negre no ha mostrat cap escletxa i ha pogut mantenir la porteria de Ballart a zero.

En els primers minuts del segon temps, s'han reproduit les imprecisions. La comoditat d'un marcador favorable del Reus i la necessitat de marcar del Rivas han fet que la precipitació hagi estat la protagonista. Fins que al minut 35, una gran jugada personal de David Gelmà ha ampliat la diferència en el marcador (3-0). Un resultat que per als jugadors reusencs era insuficient i 20 segons més tard, l'argentí Maxi Oruste ha sentenciat el duel amb un gran gest tècnic (4-0).

Aquest darrer gol ha permès que els dos conjunts juguessin sense pressió i les oportunitats s'ha repetit en les dues porteries. Quan faltaven dos minuts per al final, l'equip madrileny ha fet la seva desena falta d'equip i Marc Julià ha aprofitat la falta directa per fer el 5 a 0. Vint segons després, David Gelmà ha fet el sisè gol amb un potent xut, en què la bola ha entrat per l'escaire.

El conjunt madrileny ha pogut maquillar el marcador amb el gol de l'honor, però no ha pogut ser. Quan faltaven 25 segons per al final, en un innocent penal de Guillem Jansà, el porter Càndid Ballart ha aturat el servei de Ferran Yeste.

Amb aquest contundent marcador ha finalitzat el partit. Un duel sense gaire història, en què el més important ha estat la correcta defensa de l'equip reusenc i l'eficàcia de cara a la porteria contrària.

Ara, la Copa

Després d'aquest triomf, el Reus Deportiu ha de canviar el xip i pensar en la Copa del Rei que es jugarà a partir del pròxim dijous fins al diumenge, a Calafell. Els roig-i-negres s'enfrontaran divendres a les 7 de la tarda, al gran favorit del títol: el FC Barcelona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: