Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu confirma la seva recuperació guanyant l'Igualada amb comoditat

Els roig-i-negres han estat superiors a un jove Igualada que no ha pogut fer res davant de l'encert local

Marc Julià, en un jugada d'atac del Reus Deportiu Marc Julià, en un jugada d'atac del Reus Deportiu MARIONA ROCA
Esports Jordi Benavent / Reus Digital
Divendres, 23 Febrer 2024 09:10

Després de la bona imatge que el Reus Deportiu Virginias va deixar en l'enfrontament a la pista del Noia, on els roig-i-negres van acabar empatant a 4 gols, aquest dimecres han disputat una nova jornada de l'OK Lliga contra l'Igualada IHC, equip que ha arribat al Palau d'Esports amb els mateixos punts que els de Jordi Garcia. La intenció dels roig-i-negres era sumar els 3 punts en joc i de certificar la recuperació de l'equip, després d'una temporada irregular i posar-se en posicions més tranquil·les a la classificació. Finalment, la victòria ha estat per al Reus Deportiu que ha aconseguit un còmode 7 a 1.

Per aquest partit, el tècnic roig-i-negre no ha pogut disposar del sancionat David Gelmà i la principal novetat al cinc inicial ha estat la presència de Nil Vinya. El jove porter del Reus ha tornat a tenir una actuació destacada en un partit que ha començat amb un ritme molt alt, amb els dos equips buscant la porteria rival i posant a prova els dos porters. A poc a poc, els reusencs s'han imposat en el control del joc,

Als 12 minuts de partit, Diego Rojas ha vist la targeta blava per una entrada al mig de la pista, però Nil Vinya ha evitat el primer gol del partit. La targeta al jugador xilè ha obligat els reusencs a jugar amb un jugador menys, un fet que els de l'Anoia no han aprofitat.

El ritme imposat pel conjunt roig-i-negre ha continuat sent molt alt. Això ha obligat a l'equip contrari a aturar-lo amb faltes que han anat acumulant-se. Precisament, quan faltaven 7 minuts i mig per arribar al descans, Sergi Aragonès cau en falta dins de l'àrea i el corresponent penal l'ha transformat Maxi Oruste fent l'1 a 0. Amb aquest gol, el joc dels reusencs s'ha asserenat i han optat per allargar les jugades. A 2 minuts per al descans, Diego Rojas ha finalitzat una jugada col·lectiva, al límit de la possessió, per fer el 2 a 0.

Sense temps per pair aquest gol, els de Jordi Garcia han fet el 3 a 0 amb una gran jugada personal de Sergi Aragonès. Des del centre de la pista, el jugador de Sant Sardurní s'ha plantat sol davant de Guillem Torrent i ha fet el tercer gol. Amb aquest resultat, s'ha arribat a la mitja part.

Només començar la segona part, l'Igualada ha fet la seva desena falta equip i el capità reusenc Joan Salvat s'ha encarregat de fer el 4 a 0 en el llançament de la falta directa. El cinquè gol ha arribat al minut 37, desprès que Joan Salvat fes una passada al segon pal a Maxi Oruste, perquè l'argentí, a plaer, fes el 5 a 0. Pocs segons després, l'equip roig-i-negre ha fet la desena falta i Gerard Riba ha reduït les diferències al marcador en transformar en el servei posterior.

Tot i aquest gol de l'Igualada, la superioritat dels reusencs s'ha mantingut i quan faltaven menys de 4 minuts per arribar al final del partit, Martí Casas ha recuperat la bola al mig de la pista i amb un xut creuat ha fet el 6-1. Només 10 segons després, Sergi Aragonès ha posat el 7-1 a l'electrònic de la "Bombonera". En els darrers segons, l'Igualada ha pogut maquillar el marcador en una nova falta directa, però Nil Vinya, de nou, ha evitat el gol dels de Marc Muntané.

Al final, contundent victòria d'un Reus molt seriós que ja pensa en el pròxim partit que es jugarà a la pista del Calafell el diumenge a dos quarts d'1 del migdia.

Horaris de la Copa

La Federació Espanyola de Patinatge ha fet oficials, aquest dimecres, els horaris dels enfrontaments de la 80a edició de la Copa del Rei, que es jugarà a Calafell del 7 al 10 de març.

El Reus Deportiu haurà de jugar el primer partit de la segona jornada (8 de març), contra el gran favorit per endur-se el títol, FC Barcelona. Aquest partit entre reusencs i blaugranes es jugarà el 8 de març a les 7 de la tarda. Mentre que l'altre partit d'aquesta jornada, el Voltregà-Igualada, començarà a dos quarts de 10.

La primera semifinal es disputarà el dissabte 9, a un quart de 5 de la tarda i el segon partit de semifinal a trres quarts de set de la tarda. La gran final serà el diumenge 10 de març, a les 8 del vespre, al pavelló Joan Ortoll de Calafell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: