Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra celebrarà la ‘Setmana de la Igualtat: Dones i Esport’, amb un gran ventall d’activitats

Tindrà lloc del 2 al 10 de març i es celebrà per onzè any consecutiu

Imatge de la celebració de la 'Setmana de la Igualtat: Dones i Esport' en anys anteriors Imatge de la celebració de la 'Setmana de la Igualtat: Dones i Esport' en anys anteriors AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Febrer 2019 08:10

El Consell Esportiu del Tarragonès i l’Àrea de la Dona del Consell Comarcal del Tarragonès han convocat la ‘XI Setmana de la Igualtat: Dones i Esport 2019’.

Aquesta iniciativa presenta un ventall d’activitats força atractiu que pot ajudar a dinamitzar i fomentar la pràctica habitual de l’esport dins el col•lectiu de joves i dones. D’entre el ventall d’activitats el Fitnes Club Anura proposa pràctiques de Hip Hop, Pilates, Ioga, Twerk i Zumba. El Gimnàs Spa i Salut ofereix classes d’Hipropressius, Pilates, Dansa Oriental i Acondicionament físic per a la dona. I l’Apolo Gimnàs classes de Zumba i Pilates.

També es realitzaran altres tipus d’activitats com tallers, de teles acrobàtiques per part de l’Associació Escarabats Blaus i una Masterclass de Tennis Platja organitzada pel Club Esportiu Beach Tennis Torredembarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: