Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El porter Isaac Becerra fitxa pel Nàstic

El jugador format a l'Espanyol va jugar quatre anys amb el Girona i la temporada passada amb el Real Valladolid

El porter Isaac Becerra ha signat amb el club grana per tres temporades El porter Isaac Becerra ha signat amb el club grana per tres temporades REAL VALLADOLID
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Juliol 2018 22:06

El Gimnàstic de Tarragona ha signat per a les tres pròximes temporades el porter Isaac Becerra Alguacil (Badalona, 1988) procedent del Real Valladolid, on ha jugat les últimes dues temporades.

El jugador català es va formar a les categories inferiors del RCD Espanyol i després de passar pel futbol grec, concretament pel Panionios, es va incorporar al Real Madrid Castilla a la Segona Divisió B. La temporada 2012/2013 va arribar al Girona FC amb qui va jugar quatre anys a la categoria de plata del futbol estatal. El seu darrer equip abans de fitxar pel Nàstic ha estat el Real Valladolid, també de LaLiga 1|2|3.

Durant les pròximes hores està previst que s’incorpori a l’stage de l’equip a Olot i la setmana vinent serà presentat oficialment a Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: