Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic ofereix 2x1 en la venda d'entrades pel derbi

Els socis podran adherir-se a aquesta promoció de cara al partit de l'1 de Maig

El Nàstic busca un Nou Estadi ple de cara al derbi El Nàstic busca un Nou Estadi ple de cara al derbi CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 19 abril 2017 18:58

El Gimnàstic de Tarragona ofereix una promoció adressada als socis de cara al proper partit a casa dels granes, que jugaran el divendres 1 de maig contra l'etern rival, el CF Reus Deportiu.

I és que els socis del Nàstic, que podran accedir amb el seu abonament habitual, podran comprar fins a un màxim de 4 entrades de la seva zona d'abonat, i pagar-ne només dues, amb la promoció de 2x1 que el club engega de cara al derbi entre granes i roig-i-negres. Les entrades tindran un preu de 15€ a Gol, 20€ a Preferent i 30€ a Tribuna

Des del proper dimarts 18 d'abril fins al divendres 21 es realitzarà en exclusiva la venda d'entrades per als socis grana. A partir del dilluns 24, les entrades disponibles es posaran a la venda a tots els aficionats.

D'altra banda, els socis i aficionats podran aprofitar també la promoció a la Nàstic Hummel Store. Amb la compra de la samarreta oficial de la temporada, a preu de 60 euros, es regalaran dues entrades de Gol.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: