Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Arxiu Municipal de Torredembarra ingressa unes 200 fotos de la família Torrens en plaques de vidre

Aquestes imatges de diverses temàtiques son de finals del segle XIX i principis del XX

Més de 200 fotos en plaques de vidre a l'Arxiu Municipal de Torredembarra Més de 200 fotos en plaques de vidre a l'Arxiu Municipal de Torredembarra AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Agost 2023 18:30

L’Arxiu Municipal de Torredembarra ha ingressat unes dues-centes fotografies en plaques de vidre gràcies a la donació de la família Torrents. Aquestes imatges comprenen el final del segle XIX i principis del segle XX.

La donació de les imatges s’ha produït després que Montserrat Pagès Torrens, conscient del seu elevat valor cultural i interès tant per a la investigació com per al públic en general, s’adrecés a la directora de l’arxiu torrenc, Núria Canyelles, per a fer-ne l’oferiment.

Temàtica

La temàtica és variada, algunes capses estan identificades com "Torredembarra", "Altafulla", "Montserrat", "Prades", "Tamarit", "Santes Creus", d'altres "familiars", i també dels seus viatges "Andalusia", "Espanya", i moltes estan sense identificar.

Aquestes fotografies en plaques de vidre no es podran consultar ni estaran a disposició del públic, fins que no siguin tractades arxivísticament, tant pel que fa a la seva neteja i restauració (si s’escau), com per la classificació i descripció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: