Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Publiquen a Tarragona 'The legend of Sant Jordi', un llibre dissenyat per motivar els infants a llegir en anglès

El conte de la professora Idoia Triana, amb il·lustracions de Rosy Rod Gon, utilitza la llegenda com una eina perquè els nens perdin la por a llegir en una llengua estrangera

L'autora del llibre 'The Legend of Sant Jordi', Idoia Triana L'autora del llibre 'The Legend of Sant Jordi', Idoia Triana CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 21 abril 2022 20:35

El proper dissabte 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, sortirà a la llum 'The Legend of Sant Jordi', de la professora d'anglès, Idoia Triana, amb les il·lustracions de Rosy Rod Gon. El llibre utilitza un element conegut de la nostra cultura, com la llegenda de Sant Jordi, per engrescar els nens i nenes a que perdin la por i facin les seves primeres lectures en anglès. El conte, adreçat especialment a infants de 3 a 8 anys, està pensat per a afavorir la seva lectura de forma autònoma, tant per l'ús d'un professor com d'una família que no sàpiga l'idioma.

Després de 25 anys dedicats a la docència de l'anglès, l'autora del llibre, Idoia Triana, va decidir omplir un buit en l'oferta de llibres i contes que motivin la lectura en una llengua estrangera: “Quan es comença a llegir en una segona llengua estrangera, una de les maneres perquè els infants arrenquin és fer-ho a partir d'històries i contes que ja coneguin. Com que coneixen la història, poden assimilar el vocabulari i els continguts molt ràpidament”, explica l'autora. Això resulta un element molt motivador per a l'aprenentatge d'una segona llengua ja que els infants no es troben amb la barrera de la comprensió de la història.

'The Legend of Sant Jordi' també presenta a la portada i a la contraportada un diccionari gràfic amb les paraules clau (drac, princesa, espasa, foc,...) perquè els nens i nenes associïn el vocabulari amb les imatges dels dibuixos i gaudeixin plenament de la lectura.

El llibre es podrà trobar per primera vegada, la mateixa Diada de Sant Jordi, a la llibreria anglesa IN USE English Bookstore de Tarragona. I properament es podrà adquirir a la resta de llibreries tarragonines.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: