Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Institut d'Estudis Vallencs busca fotografies d'actes fets a Sant Francesc

Coincidint amb la rehabilitació del sostre de l'església, l'IEV prepara unes jornades i un mosaic gegant amb còpies de fotos d’actes i celebracions

Coincidint amb la rehabilitació del sostre de l'església, l'IEV prepara unes jornades i un mosaic gegant amb còpies de fotos d’actes i celebracions fetes a Sant Francesc Coincidint amb la rehabilitació del sostre de l'església, l'IEV prepara unes jornades i un mosaic gegant amb còpies de fotos d’actes i celebracions fetes a Sant Francesc ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 26 Agost 2021 22:06

Fa uns mesos que s’estan realitzant treballs de consolidació del sostre de l'església de Sant Francesc de Paula de Valls, per mirar de frenar el seu deteriorament i rehabilitar-lo de mica en mica. Coincidint amb aquests treballs, l'Institut d'Estudis Valencs (IEV) també vol contribuir a recuperar una part de la seva història i, tot i que hi ha molt poca documentació, està preparant unes jornades i una exposició que ens ajudi a conèixer-lo millor.

Com que el vessant històric és molt important, però també ho és el de la història més quotidiana, l'entitat vol recollir i exposar fotografies per tal de fer un mosaic el més gran possible d’actes i celebracions diverses que tinguessin lloc a Sant Francesc, ja siguin comunions, casaments, trobades, celebracions religioses, esdeveniments escolars, etc. de qualsevol moment del segle XX o anterior.

Tot i que l’edifici no sigui el motiu principal, a les fotos s’hauria de veure alguna part o detall de l’interior o de l'exterior de l’església

Recollida d'imatges, de l'1 al 26 de setembre

Des de l'IEV aclareixen que no s'exposaran les fotografies originals, sinó una còpia digitalitzada. El període de recollida d’imatges serà de l’1 al 26 de setembre, i l’exposició tindrà lloc, del 14 d’octubre al 14 de novembre, al Pati de Sant Roc de l’IEV.

L'entitat demana la col·laboració ciutadana i fa una crida a tothom que ja tinguin escannejades algunes d’aquestes imatges a enviar-les per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: