Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Exposicions, un espectacle poètic i un conte per a infants, les activitats del Moll de Costa d'aquest cap de setmana

El Teatret del Serrallo acollirà un espectacle poètic i el Museu del Port enceta un cicle de contes per a infants

El Museu del Port de Tarragona iniciarà diumenge la 10a edició del cicle de contes ‘El mar, bressol de contes. Contes des del bressol’ El Museu del Port de Tarragona iniciarà diumenge la 10a edició del cicle de contes ‘El mar, bressol de contes. Contes des del bressol’ PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 25 Octubre 2019 07:40

El Museu del Port iniciarà el proper diumenge 27 d’octubre, a les 12 hores, la 10a edició del cicle de contes ‘El mar, bressol de contes. Contes des del bressol’, una àmplia proposta per al públic infantil i familiar, gratuïta. Es tracta d’un cicle organitzat per la Biblioteca Pública de Tarragona i el Museu del Port per a fomentar la lectura i el patrimoni marítim, i en aquesta primera activitat s’adapta un conte sicilià per a famílies amb infants de 2 a 4 anys, amb el títol de ‘Cua de peix’ i va a càrrec de Sílvia Palazón. Cal realitzar les reserves a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquest divendres 25 d’octubre, a les 21 hores, el Teatret del Serrallo serà l’escenari de l’espectacle poètic ‘Esta ausencia a la que te pareces’, organitzat per Javier Gil. I l’endemà, dissabte 26, es presenta la cervesa Iberika en el mateix recinte, a les 19 hores. És un esdeveniment organitzat per la URV amb entrada lliure.

Les exposicions

D’altra banda, també es poden contemplar al Moll de Costa dues exposicions, al Museu del Port i al Tinglado 1. ‘Compartint la mar amb... els pràctics del Port de Tarragona’ és una mostra de fotografies del pràctic Marc Vela Mateo, que instal·lada al vestíbul del Museu, que permet conèixer un dels oficis més antics dels ports a la vegada que gaudir imatges de l’activitat portuària des dels vaixells. L’horari d’atenció al públic del Museu és de dimarts a dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. L’entrada és lliure.

Al Tinglado 1 es pot visitar l’exposició 'Camins de ronda' de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, que s’ha organitzat conjuntament amb el Museu Marítim de Barcelona i el Museu del Port de Tarragona. Concebuda com una exposició temporal amb la voluntat de mostrar els valors patrimonials dels camins de ronda, proposa un recorregut per la diversitat de paisatges i maneres de viure d’uns senders que uneixen la costa catalana. L’exposició es pot contemplar de dimarts a dissabtes, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. L’entrada és lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: