Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival EVA presenta un cicle per apropar la música i literatura clàssica

Les caves de Sant Sadurní Raventós i Blanc, Jaume Giró i Giró, Vilarnau i Recaredo són els espais que acolliran les actuacions de '3 clàssics i un senyor'

El Cor Madrigal, formació de música coral catalana, actuarà aquest diumenge 4 d'octubre a les Caves Raventós i Blanc (Sant Sadurní d’Anoia) El Cor Madrigal, formació de música coral catalana, actuarà aquest diumenge 4 d'octubre a les Caves Raventós i Blanc (Sant Sadurní d’Anoia) FESTIVAL EVA
Catalunya Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Octubre 2020 16:55

Davant d'un any excepcional, propostes excepcionals. L’EVA, festival En Veu Alta, segueix expandint-se i proposa per aquest més d'octubre el cicle 3 clàssics i un senyor. Tres concerts de música clàssica en un format especial i de proximitat amb un cor, una mezzo-soprano i una arpa i un quartet de corda; i un clàssic de la literatura ben escrita i ben dramatitzada a càrrec del "senyor", en Toni Gomila, que dirà de viva veu Blai Bonet.

Perquè l'experiència sigui única, l'EVA ha buscat nous aliats i emmarcarà aquestes quatre actuacions en quatre espais incomparables del Penedès, concretament a Sant Sadurní d'Anoia: les Caves Raventós i Blanc, les Caves Jaume Giró i Giró, les Caves Vilarnau i les Caves Recaredo.

El Cor Madrigal, la veu i arpa d'Eulàlia Fantova i Esther Pinyol, el quartet de corda Altimira i Toni Gomila són els artistes que formen part del cicle que tindrà lloc el 4, el 8, el 18 i el 25 d'octubre.

'3 clàssics i un senyor' és una proposta per a tots els públics. Per adquirir les entrades, que tindran un preu de 15€, caldrà fer la reserva al whatsapp 660687325 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: