Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Almenys dos detinguts en l'operatiu policial per desmantellar plantacions de marihuana en pisos ocupats a Reus

Els Mossos han fet entrades en set immobles, la majoria d'ells propietat de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya

Agents dels Mossos d'Esquadra en un operatiu policial per desallotjar pisos ocupats, on hi ha plantacions de marihuana, al barri de Mas Pellicer de Reus Agents dels Mossos d'Esquadra en un operatiu policial per desallotjar pisos ocupats, on hi ha plantacions de marihuana, al barri de Mas Pellicer de Reus MAR ROVIRA / ACN
Successos ACN
Dimecres, 14 Juny 2023 14:18

Almenys dos detinguts en l'operatiu policial per desmantellar plantacions de marihuana en pisos ocupats del barri de Mas Pellicer de Reus. Els Mossos d'Esquadra, conjuntament amb la Guàrdia Urbana, han fet entrades en set immobles, la majoria d'ells propietat de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. Segons ha explicat l'inspector i sotscap de l'Àrea Bàsica Policial del Baix Camp- Priorat, Pere Plassa, l'objectiu del dispositiu és desocupar-los i retornar-los al Govern perquè puguin entregar-se a persones amb dificultats per accedir a un habitatge. El responsable policial ha afirmat que el dispositiu conjunt s'està produint amb "èxit" i sense incidències.

En l'operatiu, els agents també han desconnectat les connexions fraudulentes d'aigua i llum i hi estan intervenint agents de Seguretat Ciutadana, de la Divisió d'Investigació Criminal de Reus i també membres de l'ARRO del Camp de Tarragona, així com les unitats canines i el servei de drons.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: