Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Bombers treballen per apagar una represa de l'incendi a la planta de compostatge de Botarell

El telèfon 112 ha rebut una cinquantena de trucades per la intensa fumera que sortia del complex

Un camió de la brossa intenta accedir a les instal·lacions de la planta de compostatge de Botarell, on aquesta matinada s'ha declarat un incendi Un camió de la brossa intenta accedir a les instal·lacions de la planta de compostatge de Botarell, on aquesta matinada s'ha declarat un incendi ARIADNA ESCODA / ACN
Successos ACN
Dissabte, 15 abril 2023 01:42

Vuit dotacions dels Bombers treballen aquest divendres a la nit per apagar una represa de l'incendi que crema des de la matinada a la planta de compostatge SECOMSA de Botarell. El foc s'ha originat poc després de les quatre i durant el dia hi ha hagut fins a onze dotacions treballant per apagar-lo. Les flames se situaven a la zona de fracció vegetal de la planta. Ja cap a la tarda s'ha aconseguit controlar l'incendi i els Bombers han pogut anar retirant dotacions. A la nit, però, hi ha hagut la represa i ha calgut tornar a activar el cos d'emergències. Protecció Civil ha indicat que el telèfon 112 ha rebut una cinquantena de trucades per la represa, a causa de la intensa fumera que sortia del complex.

L'incendi s'ha declarat en una zona exterior de la planta de compostatge, d'uns 5.700 metres quadrats de superfície. Per contra, no ha afectat les instal·lacions interiors ni ha provocat cap ferit.

Els Bombers han explicat que crema tota la matèria orgànica vegetal que emmagatzema la planta, i que l'incendi està confinat a les instal·lacions de l'empresa. També han indicat que a banda de la matèria orgànica vegetal que crema a l'exterior, també s'ha incendiat una altra zona coberta amb brossa, i que treballen per evitar que es propagui.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: