Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un centenar d'alumnes de Cambrils compartirà experiències sobre els espais verds

Aquest dimarts se celebrarà una trobada amb la participació de l'alumnat del programa 'Naturalitza't' de sis centres educatius

Imatge de la trobada de l'alumnat del programa 'Naturalitza't' de Cambrils de l'any passat Imatge de la trobada de l'alumnat del programa 'Naturalitza't' de Cambrils de l'any passat AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Mai 2024 21:38

Un centenar d'alumnes i mestres del programa 'Naturalitza't' del Departament d'Educació de l'Ajuntament de Cambrils es trobarà aquest dimarts, 7 de maig, per compartir experiències sobre els espais verds apadrinats pels 6 centres educatius de primària i secundària del municipi. La iniciativa s'emmarca en el programa Escoles Verdes, dins el Pla Educatiu d'Entorn (PEE), i té com a objectiu la difusió i cura dels espais verds de Cambrils.

Enguany, han participat en aquest programa l'Escola Cambrils, l'Escola La Bòbila, l'Institut Escola Joan Ardèvol, l'Institut La Mar de la Frau, l'Institut Ramon Berenguer IV, l'Institut Cambrils i el Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. Cada centre ha apadrinat un espai verd proper i ha estudiat els seus valors i reptes.

A partir de les 9:30 h, l'alumnat i el professorat dels centres educatius es trobaran al Centre Cultural de Cambrils, on tindrà lloc una ponència a càrrec de Xavier Riera, tècnic de l'Institut Català d'Ornitologia, que explicarà la importància dels espais verds urbans pel manteniment de la biodiversitat, en concret dels d'ocells, i com es poden preservar des de la ciutadania i els centres educatius.

Després d'esmorzar, a les 11 h es portarà a terme el mercat d'experiències a la plaça de la Vila, obert a la ciutadania. En aquest mercat, l'alumnat de cada centre exposarà o explicarà les seves experiències i els valors dels espais verds a través de petits estants interactius, que permetran conèixer la biodiversitat dels parcs. L'alumnat tindrà dos torns, un per exposar i un altre per passejar i conèixer les experiències dels companys dels altres centres. Finalment, a les 12h, es farà la cloenda a la mateixa plaça de la Vila.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: