Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus omple el Mercadal per gaudir de la Vigília i les Completes de Sant Pere

La Síndica de Greuges de Catalunya, Esther Giménez-Salinas i Colomer, ha estat la convidada d'honor de la Festa Major

Els abanderats han estat la Síndica de Greuges Municipal, Anna Civit; Maria Lluïsa Amorós, comissària de l'Any Amorós, amb motiu del centenari del naixement del poeta i escriptor reusenc, i el Col·lectiu H2O Els abanderats han estat la Síndica de Greuges Municipal, Anna Civit; Maria Lluïsa Amorós, comissària de l'Any Amorós, amb motiu del centenari del naixement del poeta i escriptor reusenc, i el Col·lectiu H2O REUS.CAT
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 29 Juny 2023 07:36

La plaça del Mercadal ha estat novament el centre neuràlgic de la Festa Major de Sant Pere, amb una plaça plena de gom a gom que ha gaudit amb els actes centrals de la Vigília de Sant Pere, amb l'anada i la tornada de Completes, l'encesa de la segona Tronada d'enguany i el castell de focs amb els elements tradicionals.

Sandra Guaita Completes Prioral

L'alcaldessa, el prior i un dels preveres de l'Arxiprestat, amb les claus que obren els tres panys de l'urna de l'arca de l'alta major de Sant Pere (Reus.cat)

La Síndica de Greuges de Catalunya, Esther Giménez-Salinas i Colomer, ha estat la convidada d'honor de la Festa Major de Sant Pere 2023, i després de ser rebuda a l'Ajuntament ha pres part en tota la cerimònia de les Solemnes Completes i ha estat l'encarregada d'encendre la Tronada.

L'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, ha convidat també per aquest dia a la presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M. Abelló Borràs, i als alcaldes i alcaldesses de la comarca. Els abanderats han estat la Síndica de Greuges Municipal, Anna Civit; Maria Lluïsa Amorós, comissària de l'Any Amorós, amb motiu del centenari del naixement del poeta i escriptor reusenc, i el Col·lectiu H2O.

El Seguici Festiu de la ciutat ha participat a l'anada a i a la tornada de Completes, ha ofert els seus balls, danses i castells, amb el moment culminant del pilar caminant dels Xiquets de Reus des de la Prioral fins a la porta del Palau Municipal.

Pilar Xiquets de Reus Completes 2023

El moment culminant de la tornada de Completes, en arribar el pilar caminant dels Xiquets de Reus davant del Palau Municipal (Reus.cat)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: