El CBT tanca el 2023 amb una victòria al Serrallo contra el Palma (78-73)

Els tarragonins deixen de ser els cuers de la LEB Plata i s'aferren al tren de la lluita de la permanència

Imatge del partit disputat al Serrallo entre l'Ibersol CBT i el Fibwi Palma Imatge del partit disputat al Serrallo entre l'Ibersol CBT i el Fibwi Palma CEDIDA
Diumenge, 31 Desembre 2023 12:07

L'Ibersol CB Tarragona va aconseguir aquest dissabte una important victòria al Pavelló del Serrrallo contra el Fibwi Palma (78-73), que els permet abandonar la cua de la classificació de la LEB Plata "Est".

Els de Jorge Serna van haver de treballar de valent durant tot el matx per aconseguir el premi final. Els mallorquins es van imposar en el primer parcial per 10-15 i el CBT va retallar distàncies per arribar al descans amb un ajustat 33-35.

Ja al segon temps, els tarragonins van poder tancar el tercer període amb avantatge (54-53). Al darrer quart, tant CBT com Palma van exhibir uns bons minuts de bàsquet, però els tarragonins es van mostrar més encertats en els moments claus del partit i van assegurar-se la victòria final (78-73).

Gràcies a aquesta victòria, el CBT deixa la cua de la classificació de la LEB Plata "Est" i se situa tretzè, amb un balanç de 4 victòries i 10 derrotes, i entra de ple en la lluita per la permanència.