Dues expulsions marquen la derrota de la Pobla contra el San Cristóbal (0-1)

El gol visitant va arribar en temps afegit, després d'una segona part en què el filial grana es va quedar amb 9 jugadors i els terrassencs amb 10

Imatge del partit CF Pobla de Mafumet - CP San Cristóbal disputat dissabte al migdia al Municipal Imatge del partit CF Pobla de Mafumet - CP San Cristóbal disputat dissabte al migdia al Municipal CF POBLA DE MAFUMET
Diumenge, 28 abril 2024 12:40

Partit per oblidar el que van disputar ahir dissabte al Municipal el CF Pobla de Mafumet i el CP San Cristóbal. El desenllaç de l'encontre va estar condicionat per les expulsions de dos jugadors de la Pobla i de la posterior expulsió d'un jugador del San Cristóbal.

A la primera meitat, el CF Pobla de Mafumet va arribar diverses vegades a la porteria visitant, però amb poca efectivitat en els darrers metres. La primera ocasió clara per al conjunt local no va arribar fins, al minut 38, quan una arrencada de Santi Guzmán va trobar l'espai a la frontal per Barragán, però el seu xut va ser refusat a córner per Lázaro. Amb l'empat a zero s'arribaria al descans.

El San Cristóbal pràcticament no es va acostar a la porteria local fins al segon temps. Al minut 48', va arribar la primera aproximació de perill dels visitant. Un xut d'Ivan Cabellud que va sortir desviat de la porteria de Gerard Font. La resposta de la Pobla no es va fer esperar, i al 50', Juan Barragán aprofita el servei d'una falta per preparar-se un bon xut creuat dins de l'àrea, que va sortir lleugerament desviat.

Les expulsions

Al minut 51, arribaria la primera jugada que marcaria el desenllaç del partit. Céspedes veu la segona targeta groga per una falta al mig del camp i la Pobla es queda amb deu homes. Durant els minuts següents, el San Cristóbal va disposar d'un parell d'oportunitats per marcar, però les rematades van sorti per sobre de la porteria local. Tot i la inferioritat numèrica, la Pobla no va deixar de lluitar. Al minut 65, Barragán recupera una pilota a la zona de tres quarts i, en el dos contra dos, la defensa terrassenca va acabar refusant la pilota.

Per acabar-ho d'arrodonir, al minut 66, Rey va ser amonestat amb la segona targeta groga i la Pobla es quedava amb nou jugadors. Al 70', Otero, del San Cristóbal, també veu la segona groga per una entrada sobre Barragán i els visitants es quedaven amb 10 homes. La Pobla, ara amb 9, insistia. I al minut 71, Robledo la va tenir amb un bon xut que va refusar Lázaro.

La sentència

I quan semblava que, malgrat les circumstàncies, la Pobla podria salvar un punt, va arribar el gol del San Cristóbal. Al minut 92, en temps afegit, Calamardo va marcar gràcies a una rematada de cap que Font no va poder impedir (0-1).

Després d'aquesta nova derrota, el CF Pobla de Mafumet es manté 15è del Grup V de la Tercera Federación, amb 35 punts, i a només 3 de la zona de descens directe.