Toivonen i Serrano posen fi a la mala ratxa del Reus FC Reddis

Triomf amb remuntada de l'equip reusenc contra la Rapitenca (3-1)

matge del vestuari del Reus FC Reddis celebrant la victòria matge del vestuari del Reus FC Reddis celebrant la victòria ANDRÉS ROMERO
Esports Aleix Pérez / Reus Digital
Diumenge, 28 abril 2024 10:25

El Reus FC Reddis s'ha retrobat amb el gol i la victòria després d’imposar-se per 3 a 1 a la Rapitenca. El doblet d’un incansable Aitor Serrano i una rematada inapel·lable de Toivonen han capgirat la gran diana inicial de Gerard Vergé. L’onze presentat per Marc Carrasco definia una vegada més la necessitat d’anotar un gol, donant continuïtat a Toivonen i Pol Benito, dos jugadors que amb el pas de les jornades han tingut més oportunitats.

Els primers minuts han sigut de tanteig, amb un Gerard Vergé actiu i propositiu per part de la Rapitenca, que ha sortit amb domini de la pilota i capacitat per buscar el gol al contraatac. Al minut 13 una bona combinació del Reus FC Reddis ha permès a Toivonen rematar al cor de l’àrea, però la seva rematada amb la seva cama menys hàbil, la dreta, ha marxat desviada. Fruit d’aquesta connexió Toivonen-Benito han sorgit les jugades de més perill, amb una rematada del cambrilenc que ha refusat Dan Reverte. Al minut 28, després d’uns refusos d’un servei de cantonada, Vergé s’ha inventat una canonada antològica des de fora de l’àrea per a emmudir l’Estadi Municipal. Quan han començat a assolar els dubtes al conjunt local, una gran jugada individual de Nico Díaz ha permès que Aitor Serrano anotés un gol balsàmic pel Reus FC Reddis, que ha estat celebrat com gairebé un punt d’inflexió a l’Estadi Municipal, una alegria necessària per a desprendre tota la tensió acumulada en aquest tram final de temporada.

A la segona part, els reusencs han sortit amb el gol entre cella i cella, amb un desplegament per les bandes per a generar superioritats al terç final. I així ha arribat el segon gol al minut 58, obra de Toivonen, que ha connectat una rematada de cap impecable per a estrenar-se amb la samarreta roig-i-negra. El gol ha estat la cirereta a una actuació impecable: bon joc d’esquena a la porteria, fixant els centrals i demostrant una gran capacitat de salt, dominant les pilotes bombades com ningú. Amb el resultat de cara, Marc Carrasco ha donat entrada a Raúl Melo i Miravent per a mantenir en tensió la línia defensiva reusenca, mentre que Hugo Toivonen ha marxat amb dolor al peu esquerre. Les pèrdues de temps s’han convertit en una constant al tram final del partit, i és que des del 3 de març que els reusencs no estaven per davant al marcador.

Quan faltaven tres minuts pel final, i ja amb la Rapitenca buscant el gol de l’empat, Hugo Moreno ha tornat a emportar-se la pilota al mig del camp i ha filtrat una passada excelsa per a un Aitor Serrano incombustible, que ha regatejat el porter i anotat, desfermant la bogeria a l’Estadi Municipal. La fortuna també s’ha alineat als instants finals amb el conjunt local, ja que Alex Flores ha enviat una pilota al travesser després d’una gran volea.

Victòria carregada de simbolisme la d’aquest diumenge a l’Estadi Municipal, ja no només per trencar una dinàmica negativa que ha allunyat al Reus FC Reddis de les posicions de play-off, també ha tornat a reconnectar la plantilla amb una afició que mereixia marxar a casa amb un somriure. A mencionar també la gran actuació de Moreno, Toivonen i Serrano, jugadors sobre els quals s’ha de basar una nova i il·lusionant temporada del Reus FC Reddis.