Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Guardafuegos presenta el seu nou disc aquest divendres al Vendrell

Serà un concert gratuït que es farà, a les 22.00 h, a la plaça del Mercat, i que forma part del cicle 'Sent la música'

Guardafuegos presenta aquest divendres 19 d'abril el seu nou disc 'Un Billete con ventana' al Vendrell Guardafuegos presenta aquest divendres 19 d'abril el seu nou disc 'Un Billete con ventana' al Vendrell CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 19 abril 2024 00:02

El grup de rock Guardafuegos presenta, aquest divendres 19 d'abril, el seu nou disc 'Un Billete con ventana' (La Produktiva Records) a la seva ciutat el Vendrell. Serà un concert gratuït, que es farà a les 22.00 hores, a la plaça del Mercat,i que forma part del cicle 'Sent la música'.

Els vendrellencs van publicar el que és el seu quart treball discogràfic el passat 31 de gener. Es tracta d'un LP amb vuit noves cançons que es va gravar als estudis La Casamurada sota la producció de Pepo López. 

Guardafuegos van començar els concerts de presentació del disc a mitjans de febrer amb una actuació a la Sala Zero de Tarragona. Posteriorment han actuat en localitats com Rubí, Gandia, Sagunt, Saragossa i Madrid, abans d'arribar a la seva ciutat. Al concert del Vendrell, desgranaran el seu nou treball de forma íntegre i recuperaran temes d'altres discs anteriors.

La gira de la formació continuarà amb actuacions a Lleida (26 d'abril, en format acústic), Vitoria (3 de maig), Burgos (4 de maig), Puigcerdà (24 de maig, acústic), Andorra la Vella (15 de juny, dins del festival Jambo Street), i Santander (28 de juny).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: