Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El veïnat de l’Eixample Vila de Cambrils es trobarà per organitzar la festa comunitària de primavera

La reunió participativa del Projecte d’Intervenció Comunitària intercultural tindrà lloc el dimecres 4 de març, a les 18h, al Casal de la Gent Gran

Imatge d'arxiu d'una anterior festa comunitària Imatge d'arxiu d'una anterior festa comunitària AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Veïnatge Redacció Infocamp
Dissabte, 29 Febrer 2020 17:48

El proper dimecres 4 de març, a les 18 hores, se celebrarà una nova trobada oberta al Casal de la Gent Gran (avinguda de Sant Joan Baptista de la Salle, 13) oberta a tots els veïns i veïnes de l’Eixample Vila de Cambrils. La reunió participativa s’emmarca en el Projecte d’Intervenció Comunitària Integral (PICI) i servirà per continuar preparant la festa de primavera prevista pel 21 de març, que s’ha anat gestant i dissenyant durant les últimes trobades veïnals.

La festa de benvinguda de la primavera seguirà la línia de treball iniciada +Verd +Net +Viu +Barri i compta amb la col·laboració del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament. L’acte està organitzat de manera col·lectiva amb la implicació de veïns i veïnes i entitats del barri. Poden participar en el projecte totes les persones que siguin del barri, les associacions, agents i recursos existents, mitjançant col·laboracions, idees, ganes i a través del diversos tallers participatius que es realitzen.

El PICI es porta a terme a l’Eixample Vila, l’Eixample Platja i Nou Cambrils. Al llarg de l’any 2019 ja es van celebrar dues festes comunitàries a cada barri (una a la primavera i una altra a la tardor) es van convocar diverses reunions obertes per recollir propostes i preparar les activitats lúdiques d’una manera participativa.

L’objectiu del projecte és seguir treballant de manera comunitària amb entitats i veïnat, generant i reforçant sinèrgies enriquidores i diverses per tal de guanyar en convivència, cohesió, i interculturalitat.

El PICI de Cambrils està impulsat pel Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils amb el suport del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: