Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'antiga línia ferroviària entre l'Hospitalet de l'Infant i Cambrils es convertirà en una via cívica

Amb una inversió de 5,8 MEUR, Adif integrarà el traçat en desús a l'entorn urbà i servirà per a vianants i ciclistes

Imatge d'arxiu d'un tram de via ferroviària en desus, al seu pas per l'Hospitalet de l'Infant Imatge d'arxiu d'un tram de via ferroviària en desus, al seu pas per l'Hospitalet de l'Infant ARXIU / INFOCAMP
Urbanisme ACN
Dimecres, 31 Gener 2024 20:08

Adif invertirà 5,8 MEUR en l'adequació de l'antiga línia ferroviària entre l'Hospitalet de l'Infant i Cambrils per convertir-la en una via cívica. El traçat en desús s'integrarà a l'entorn urbà i servirà per a vianants i ciclistes. Així mateix, s'executaran encreuaments tranversals, tant per a vianants com viaris, per eliminar o esmorteir l'efecte barrera de la infraestructura, i s'adequaran les dimensions d'alguns passos inferiors. A més, els entorns de les antigues estacions s'adaptaran com a zones de descans amb la instal·lació de mobiliari urbà i senyalització.

Aquesta intervenció forma part de la primera fase, que fa referència a un recorregut de dinou quilòmetres. La segona fase actuarà entre Cambrils i Salou, en un traçat de vuit quilòmetres que anirà des de la riera d'Alforja (Cambrils) fins a la nova estació ferroviària de Salou – Port Aventura. En bona part d'aquest tram està previst que la Generalitat hi faci el tren-tramvia del Camp de Tarragona. Entre les obres que s'hi faran hi ha una nova passarel·la de pas al final del recorregut a Salou així com l'adequació d'alguns passos inferiors, la demolició d'altres i l'adaptació de diversos pas a nivell, entre altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: