Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou transformarà la plaça d'Andalusia per fer-la més acollidora

L'alcalde Pere Granados revela al veïnat detalls del projecte de millora a la plaça

L'alcalde de Salou, Pere Granados, va explicar al veïnat detalls del projecte de millora a la plaça d'Andalusia L'alcalde de Salou, Pere Granados, va explicar al veïnat detalls del projecte de millora a la plaça d'Andalusia AJUNTAMENT DE SALOU
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Juny 2023 08:53

L'alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de diferents regidors i tècnics municipals d'urbanisme i jardineria, va mantenir, aquest dilluns a la tarda, una reunió veïnal a la plaça d'Andalusia, que actualment està sotmesa a un procés de renaturalització per tal de convertir-se en un espai amable i acollidor. Durant la trobada, es van presentar els detalls del projecte de millora que inclou canvis en el paisatgisme, amb la substitució d'arbres i vegetació per espècies més sostenibles, prioritzant l'aroma i el color dels arbustos, així com la reducció de la gespa.

Un dels elements destacats del projecte és la col·locació d'una lona per protegir del sol, creant un ambient agradable perquè els veïns puguin gaudir de la plaça. A més, s'habilitarà una àrea per a la realització d'activitats i projeccions de cinema a l'aire lliure. Complementant aquestes millores, s'arreglarà una font que funcionarà com una cascada, afegint encant i creant un espai més agradable per als visitants.

Les obres de millora i adequació de la plaça estan programades per començar a finals del mes d'octubre, amb una durada estimada d'entre sis i set mesos. Durant la trobada veïnal, Pere Granados va explicar detalladament el projecte de millora i va respondre a totes les preguntes i inquietuds dels veïns, que van centrar-se principalment en la neteja i el manteniment de l'espai.

Amb aquest projecte, es busca fomentar una millor convivència veïnal a través de la renovació i l'adequació de la plaça d'Andalusia, convertint-la en un punt de trobada agradable i atractiu per a tots els residents i visitants de Salou.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: