Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell urbanitza la zona esportiva i continua els treballs a l’Era del Castell

L’Ajuntament condicionarà més de 3.500 m2 a l’àrea entre el pavelló municipal, la piscina i el camp de futbol / A la plaça de l’Era del Castell es durà a terme la tercera fase de l’obra

Imatge virtual de com quedarà la zona esportiva del Morell Imatge virtual de com quedarà la zona esportiva del Morell AJUNTAMENT DEL MORELL
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Febrer 2019 07:49

L'Ajuntament del Morell tirarà endavant dos projectes clau per al desenvolupament urbanístic del municipi. El primer és la urbanització de la zona esportiva que, tal com exposa la regidora d’Urbanisme, Susanna Ferré, “permetrà condicionar més de 3.500 metres quadrats per tal de convertir-la en un espai vertebrador dels equipaments esportius que l’envolten”. Així, el carrer que uneix el pavelló municipal, la piscina i el camp de futbol mantindrà un caràcter de zona de vianants, com fins ara, però de forma ordenada i amb propostes lúdicoesportives al llarg del seu recorregut, “com ara una xarranca, 100 metres llisos, una cistella, una porteria, un petit rocòdrom horitzontal o màquines per a fer exercici a l’aire lliure”, detalla la regidora.

En aquest punt, el trànsit serà limitat a vehicles de manteniment i servei, amb accés regulat per pilones abatibles. Així mateix, s’habilitarà una zona d’aparcament davant de l’accés al camp de futbol. També es proveirà l’espai de serveis com enllumenat, clavegueram i aigua de boca, a més d’enjardinament i un mural vegetal, amb un cost total de 540.000 euros. Ferré també avança que “la següent inversió que es realitzarà a la zona és l’adequació del camp de terra adjacent, on es farà una pista multifuncional coberta”.

Segueix la reforma a l'Era del Castell

El segon projecte al qual es donarà una gran empenta és la baixada de l’Era del Castell i el solar que ha de donar continuïtat a la plaça, amb una inversió de 700.000 euros. En aquest cas, “es tracta de la tercera fase de l’obra, i l’actuació se centrarà a integrar tot l’entorn a la resta de carrers i a la rambla”, comenta la titular d’Urbanisme.

 

Plaça Era del Castell

 

D’aquesta manera se segueix desenvolupant el projecte segons el previst, després de dues fases anteriors que han donat forma a la plaça, i només faltarà finalitzar l’obra de l’interior de la sala situada a sota.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: