Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Tecnoparc de Reus se suma a una iniciativa estatal per donar a conèixer els espais d'innovació

El Parc Tecnològic i d'Innovació de Reus ha organitzat, el divendres 8 de novembre, una jornada de portes obertes al Centre de Ciències Òmiques (COS)

Al Tecnoparc de Reus, l'espai escollit és el Centre de Ciències Òmiques (COS), que farà una jornada de portes obertes el dia 8 de novembre Al Tecnoparc de Reus, l'espai escollit és el Centre de Ciències Òmiques (COS), que farà una jornada de portes obertes el dia 8 de novembre REDESSA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dijous, 17 Octubre 2024 12:35

El projecte "Espais d'Innovació APTE" pretén visibilitzar i acostar a la ciutadania les capacitats i oportunitats que ofereixen els espais d'innovació situats als parcs membres de l'associació, amb l'objectiu d'impulsar el desenvolupament científic i tecnològic de l'Estat. Aquesta iniciativa està impulsada per l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE) i se celebrarà arreu de l'Estat la primera setmana de novembre.

El Centre de Ciències Òmiques (COS) de Reus

En el cas del Parc Tecnològic i d'Innovació Tecnoparc de Reus, l'espai escollit és el Centre de Ciències Òmiques (COS), unitat mixta entre el centre tecnològic Eurecat i la Universitat Rovira i Virgili. Des del 2014, el COS forma part del Mapa Nacional d'Infraestructures Científiques i Tècniques Singulars (ICTS), essent un dels nodes de la ICTS Omicstech. Es tracta d'una infraestructura científica equipada amb eines i tecnologies capdavanteres en el camp de les ciències òmiques per a l'estudi de biomarcadors que ajuden a entendre els sistemes biològics i a analitzar els mecanismes d'acció i la demostració de l'efecte de fàrmacs o nutrients per a avançar cap a la nutrició i la salut personalitzades.

Per aquest motiu, en col·laboració amb el centre tecnològic Eurecat, el Tecnoparc de Reus ha organitzat una jornada de portes obertes al Centre de Ciències Òmiques (COS). La jornada tindrà lloc el divendres 8 de novembre a les 10 h. Les persones interessades a assistir-hi es poden inscriure a través de l'enllaç: https://www.apte.org/espacios-de-innovacion-apte o bé al web de REDESSA, www.redessa.cat.

Una quarantena d'espais innovadors

Al conjunt de l'Estat, la iniciativa s'articula al voltant d'una sèrie de visites guiades durant les quals s'obriran les portes d'un total de 39 espais innovadors, situats en 16 parcs científics i tecnològics distribuïts en 10 comunitats autònomes. Aquestes jornades permetran a investigadors, empreses, societat civil i administracions públiques conèixer de primera mà les Infraestructures Científiques i Tècniques Singulars (ICTS) del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats; els living labs i altres centres dedicats a la innovació que fomenten l'experimentació i el desenvolupament tecnològic a l'Estat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: