Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Policía Nacional desarticula a Salou una xarxa que traficava amb dones per prostituir-les

Captaven a joves xineses amb falses ofertes de treball a Europa

Pis on exercien la prostitució les ciutadanes xineses. Pis on exercien la prostitució les ciutadanes xineses. POLICÍA NACIONAL.
Successos Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Novembre 2016 19:19

Agents de la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres de la Policía Nacional a Tarragona, han desarticulat una organització dedicada al tràfic d'éssers humans amb fins d'explotació sexual, composta principalment per ciutadanes d'origen xinès. L'operació s'ha saldat amb la detenció d'una persona a la localitat de Salou. Durant la investigació es va poder identificar al pis que utilitzaven com a local per a trobades sexuals a una ciutadana de nacionalitat xinesa i a un client de nacionalitat espanyola. Igualment es va practicar en aquest pis el registre del mateix amb la confiscació de diversa documentació.

Contra la tracta

Aquest operatiu s'emmarca dins la fase que la policia estatal desenvolupa del 'Pla Policial contra el tràfic d'éssers humans amb fins d'explotació sexual', que inclou una campanya amb dos vídeos que informen de les diferents vies habilitades per canalitzar tant la col·laboració ciutadana , com la denúncia de les víctimes. Aquestes vies ofertades són el telèfon gratuït -900.10.50.90- atès les 24 hores per policies especialitzats de la Brigada Central contra el Tràfic d'Éssers Humans, i el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Tots dos mitjans preserven la confidencialitat dels seus usuaris. A més, aquest pla va crear també un espai propi dins de la pàgina web oficial de la policia: www.policia.es/trata que serveix de canal addicional d'informació sobre aquest delicte.

L'operació ha estat portada a terme per agents de la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres, concretament pel grup I de la UCRIF de la Comissaria Provincial de Tarragona, dependent de la Prefectura Superior de Policía de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: