Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Presó provisional comunicada i sense fiança per a l'acusat de matar un home a Campclar

La causa continua oberta per un delicte d’homicidi

La policia científica dels Mossos recollint mostres després de l'assassinat d'un home a la via pública al barri de Campclar La policia científica dels Mossos recollint mostres després de l'assassinat d'un home a la via pública al barri de Campclar CEDIDA
Successos ACN
Dimecres, 13 Març 2024 16:37

El jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per al detingut en relació amb la mort d’un altre home el passat 3 de març al barri de Campclar de Tarragona. L’arrestat, de 19 anys, ha declarat aquest dijous, després que ell mateix es presentés dilluns a la comissaria i fos detingut pels Mossos d’Esquadra. A més, de la declaració, aquest dimecres també s’ha practicat la roda de reconeixement i la declaració testifical.

Segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la causa continua oberta per un delicte d’homicidi. La víctima era un home, de 35 anys, que va caure desplomat a terra després de caminar malferit uns 50 metres per la rambla de Ponent.

Tot i que el detingut va passar a disposició judicial aquest dimarts, la titular del jutjat va decidir prorrogar la detenció fins aquest dimecres, quan ha tornat a declarar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: