Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un centenar de persones demanen justícia davant l'Audiència de Tarragona per la mort d'un veí de Campclar

Els manifestants avisen que continuaran protestant fins que no es detingui l'autor del crim

Diverses persones protestant davant de l'Audiència de Tarragona per denunciar la mort d'un home diumenge passat al barri de Campclar Diverses persones protestant davant de l'Audiència de Tarragona per denunciar la mort d'un home diumenge passat al barri de Campclar CEDIDA
Successos ACN
Divendres, 08 Març 2024 15:44

Prop d'un centenar de persones han protestat davant de l'Audiència de Tarragona aquest divendres al matí per denunciar la mort diumenge passat d'un veí al barri de Campclar. Els concentrats han clamat diverses consignes, entre elles, que volen "justícia". És la primera vegada que es concentren davant del palau de justícia després de quatre nits consecutives de protestes al veïnat.

Els convocants, veïns i familiars de la víctima, han assegurat que aquestes mobilitzacions continuaran cada vespre al veïnat fins que els Mossos d'Esquadra no detinguin l'autor o els autors del crim.

També tenen previst manifestar-se a la rambla de Ponent durant aquest cap de setmana i fer talls de trànsit a la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: