Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es mor la periodista i música Anna Mor

Després de la seva etapa en el periodisme s'ha dedicat a la música

Anna Mor, dempeus a la dreta, en la seva etapa al Nou Diari Anna Mor, dempeus a la dreta, en la seva etapa al Nou Diari CEDIDA
Successos Reus Digital
Dilluns, 18 Desembre 2023 17:04

La periodista i música Anna Mor, de 54 anys, s'ha mort aquest passat diumenge. La seva mort, després de lluitar durant anys contra un càncer, ha commocionat els seus companys i el conjunt de la professió.

Al llarg de la seva trajectòria professional en el periodisme va ser delegada del Nou Diari a Reus, a més de redactora de La Vanguardia, corresponsal de COM Ràdio i directora de Ràdio Cambrils.

Anna Mor va deixar el món del periodisme per dedicar-se a la música. En aquest apartat va ser professora al Conservatori Professional de Música de Vila-seca i a l'Escola de Música de Torredembara. A més, va formar el trio Brull-Salvadó-Mor, amb Núria Brull i Jordi Salvadó.

Mor es va llicenciar en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). En música, tenia els estudis superiors de piano del Conservatori del Liceu de Barcelona sota el mestratge del concertista de piano Cecilio Tieles i el postgrau de Música Moderna amb el cap de departament de jazz del Liceu de Barcelona, Iñaki Sandoval.

La vetlla per Anna Mor és al Tanatori Municipal de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: