Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut a Tarragona per robar una setantena de tapes de clavegueram

L'arrestat venia els objectes a una deixalleria i també s'ha detingut els compradors implicats

Tapes de clavegueram furtades a Tarragona i d'altres municipis, recuperades en una deixalleria Tapes de clavegueram furtades a Tarragona i d'altres municipis, recuperades en una deixalleria MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Divendres, 13 Octubre 2023 15:27

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a Tarragona per robar una setantena de tapes de clavegueram de les poblacions de Tarragona, Reus, el Catllar i Vespella de Gaià. L'arrestat, un home de 54 anys, sostreia les tapadores de ferro amb una eina amb extrems en forma de punta, semblant a una pota de cabra. Amb l'estri les aixecava amb més facilitat i les carregava al seu vehicle. Després les portava a vendre a una deixalleria. La setantena de tapes, amb un pes de 4,5 tones de ferro, tenen un valor de més de 10.200 euros. Els Mossos també han detingut dos homes, de 45 i 30 anys, que treballen a la deixalleria i que estan presumptament implicats en la compra d'aquests objectes.

Després de robar les tapes del clavegueram, quedaven forats profunds als emplaçaments que suposaven un greu perill per a la seguretat de les persones i els vehicles. La investigació va començar el juliol, arran de la primera denúncia, i des de llavors n'hi va haver a set més.

Les detencions es van fer dilluns a Tarragona. El primer arrestat està acusat de diversos delictes de furt i va passar aquest dijous a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona. Els altres dos detinguts estan imputats per un delicte de receptació i conductes afins.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: