Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Continua el dispositiu policial al barri de Campclar de Tarragona l'endemà del tiroteig

Els sis detinguts per la mort d'un home i dos ferits passaran a disposició judicial en les pròximes 48 hores

Agents dels Mossos a la zona acordonada pel tiroteig al barri tarragoní de Campclar Agents dels Mossos a la zona acordonada pel tiroteig al barri tarragoní de Campclar MAR ROVIRA / ACN
Successos ACN
Dimecres, 11 Octubre 2023 13:32

Els Mossos d'Esquadra mantenen el dispositiu de seguretat i prevenció al barri de Campclar de Tarragona per evitar nous incidents entre els dos grups familiars que aquest dimarts es van enfrontar en una baralla amb armes de foc. El tiroteig es va saldar amb un home mort i dos més de ferits, els quals no es tem per la seva vida.

Segons fonts consultades per l'ACN, els sis detinguts passaran a disposició judicial en les pròximes hores, molt probablement, apunten, a partir d'aquest dijous.

Fonts policials expliquen que continuen investigant el grau d'implicació dels arrestats en el tiroteig i que els trets es van disparar des del pis on es van amagar les deu persones presumptament implicades. El cas està sota secret d'actuacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: