Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una dona resulta ferida greu durant la traca final de Santa Tecla

La consellera Sandra Ramos afirma que “malgrat aquest fet la normativa estricta en matèria de seguretat s’estava complint”

Imatge d'arxiu d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) Imatge d'arxiu d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ARXIU/INFOCAMP
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Setembre 2023 12:59

Una dona va resultar ferida ahir a la nit durant la Traca Final de les Festes de Santa Tecla, al tram del Balcó del Mediterrani. La consellera de cultura i festes, Sandra Ramos, ha explicat que “no es tem per la seva vida però es troba en estat greu” i ha anunciat que s'investigaran les causes que van provocar el despreniment d'un dels fils de la tracta final de les festes.

Ramos ha volgut destacar que “no sabem el motiu pel qual va succeir, nosaltres tenim una legislatura molt estricta en matèria de pirotècnia que s’estava complint, anem més enllà del que contempla la llei”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: