Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recuperen la gossa robada de la protectora de Torredembarra

La gossa hauria estat localitzada en una casa de la presumpte lladre

L'"Ava", la gossa que va ser robada divendres passat de la protectora SPAC de Torredembarra, ha estat recuperada sana i estàlvia L'"Ava", la gossa que va ser robada divendres passat de la protectora SPAC de Torredembarra, ha estat recuperada sana i estàlvia CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Setembre 2023 17:20

El col·lectiu "Adopta a Vilanova i Torredembarra" ha fet públic avui que la gossa "Ava", que va ser robada divendres passat de la protectora SPAC de Torredembarra, ha estat recuperada sana i estàlvia. Segons fonts properes al cas, un membre de la protectora hauria localitzat la gossa en una casa de la presumpte lladre. Hores d'ara la gossa ha tornat a la protectora i la denúncia feta en el seu dia davant dels Mossos d'Esquadrra segueix el seu curs.

Cal recordar que una dona de 50 a 60 anys, que responia al nom de Rosa, es va presentar dimecres passat acompanyada d'un home amb la intenció de conèixer la gossa. La mateixa parella va tornar divendres a la protectora "per seguir coneixent" l'Ava. Però, en un moment donat, un voluntari de la protectora va trobar l'arnès i la corretja de la gossa llençades al terra i es va comprovar que l'Ava ja no hi era. Un altre testimoni va dir que havia vist la dona passejant la gossa, un fet que reforça la teoria que la lladre hauria passat deçapercebuda i que no hauria tornat.

L'"Ava" -una gossa de pelatge atigrat de dos anys, bona, divertida i afectuosa- torna a estar en adopció esperant trobar una família d'acollida responsable. Tots els gossos en adopció s'entreguen amb un contracte d'adopció, que inclou cartilla, xip identificatiu i esterilització.

Qualsevol persona que vulgui adoptar l'Ava o qualsevol altre gos pot enviar un missatge al WhatsAPP 637338011.o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: