Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denuncien el robatori d'una gossa de la protectora de Torredembarra

Una dona s'hauria emportat la gossa aquest divendres, amb el pretext de passejar-la, dos dies després que es presentés a la protectora per conèixer-la

L'"Ava", la gossa robada aquest divendres de la protectora SPAC, a Torredembarra L'"Ava", la gossa robada aquest divendres de la protectora SPAC, a Torredembarra CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Divendres, 22 Setembre 2023 20:27

El col·lectiu "Adopta a Vilanova i Torredembarra" ha fet públic aquest divendres el robatori de la gossa "Ava" de les instal·lacions d'SPAC, la protectora de Torredembarra. També s'ha interposat una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra.

Segons l'ONG, una dona de 50 a 60 anys, que responia al nom de Rosa, es va presentar dimecres passat acompanyada d'un home amb la intenció de conèixer la gossa. La mateixa parella ha tornat aquest divendres a la protectora "per seguir coneixent" l'Ava. Però, en un moment donat, un voluntari de la protectora ha trobat l'arné i la corretja de la gossa llençades al terra i s'ha comprovat que l'Ava ja no hi era. Un altre testimoni ha dit que havia vist la dona passejant la gossa, un fet que reforça la teoria que la lladre hauria passat deçapercebuda i que no hauria tornat.

Qualsevol persona que pugui aportar alguna dada sobre el robatori pot enviar-la a: 637338011.

Si voleu saber més detalls sobre el cas, podeu contactar amb aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: