Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un tren xoca contra un cotxe buit que havia caigut a les vies des d'un pas a nivell entre Reus i El Morell

El conductor, ferit de poca gravetat, ha pogut sortir del vehicle abans que passés el tren

Imatge de l'accident entre un tren i un cotxe, entre Reus i el Morell Imatge de l'accident entre un tren i un cotxe, entre Reus i el Morell BOMBERS DE LA GENERALITAT
Successos ACN
Dimecres, 07 Desembre 2022 14:45

Un tren ha xocat aquest migdia contra un cotxe buit que havia caigut a les vies des d’un pas a nivell entre Reus i El Morell. El conductor, que ha resultat ferit de poca gravetat, ha pogut sortir del vehicle abans que passés el tren. El passatge ha resultat il·lès. Els Bombers han rebut l’avís a les 12.49 hores. El vehicle ha sortit de la via i ha caigut uns 5 metres. La circulació ferroviària està interrompuda entre Vila-seca i Reus (R14 i R15) i s’està a l’espera de saber si el tren haurà de ser remolcat o pot continuar el seu trajecte, han informat a l’ACN fonts d’Adif. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat 3 unitats que han atès el conductor i l’han evacuat ferit de poca gravetat a l'Hospital Sant Joan de Reus.

Dues dotacions dels Bombers treballen en aquest incident. Protecció Civil ha situat en estat d’alerta el pla Ferrocat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: