Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detinguts dos homes per robar una desena de mòbils a les festes de Sant Magí a Tarragona

Els Mossos d’Esquadra enxampen els lladres de matinada recollint els aparells sota la terra d’una jardinera

Els deu aparells intervinguts pels Mossos d'Esquadra Els deu aparells intervinguts pels Mossos d'Esquadra MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dimarts, 23 Agost 2022 14:47

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves durant les festes de Sant Magí a Tarragona per robar una desena de mòbils. Els fets van tenir lloc la matinada del dissabte passat, després que una dona denunciés que li havien robat l’aparell. Els agents el van aconseguir recuperar gràcies al geolocalitzador i un cop allà, van trobar nou dispositius més. Tots ells es trobaven al passeig Sant Antoni sota la terra d’una jardinera. Els agents van esperar que els lladres tornessin a recollir tots els telèfons sostrets per detenir-los. Ambdós homes tenien antecedents per furts.

La policia va recollir els telèfons robats i en arribar al lloc, els lladres van començar a remenar sense èxit la jardinera on havien enterrat els dispositius, amb l’ajuda de les llanternes dels seus mòbils. Els agents van aconseguir interceptar-los abans que poguessin fugir. Un cop a comissaria, també van poder contactar amb la resta de propietaris per retornar-los els mòbils.

Un dels arrestats tenia una vintena d’antecedents, la majoria per furts. El segon arrestat també en tenia dos pel mateix tipus de delictes. Els dos detinguts van passar aquest diumenge a disposició del jutjat d’instrucció i van quedar en llibertat en càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: