Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es mor mossèn Estanis Figuerola

El diaca gestionava actualment parròquies de municipis del Baix Camp i prèviament s'havia ocupat de Sant Josep Obrer i l'Assumpció, a Reus

Estanis Figuerola, a la sala de premsa de l'Ajuntament de Reus, en una imatge d'arxiu Estanis Figuerola, a la sala de premsa de l'Ajuntament de Reus, en una imatge d'arxiu REUS.CAT
Successos Reus Digital
Dissabte, 26 Març 2022 21:00

Aquesta tarda de dissabte s'ha mort mossèn Estanis Figuerola. Segons ha pogut saber Reusdigital.cat, el seu cos ha estat trobat a Duesaigües. El juliol de 2021, el diaca va ser destinat a la parròquia d'aquest municipi del Baix Camp, si bé també es feia càrrec de les de Riudoms, Vilanova d'Escornalbou o Botarell, entre d'altres.

Anteriorment, havia gestionat les parròquies reusenques de Sant Josep Obrer i de l'Assumpció. Prèviament, havia conduït les de l'Espluga de Francolí i Senan. A banda, el 2013 va ser nomenat consiliari de l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Reus. Va ser ordenat el 2005, pel llavors arquebisbe de Tarragona Jaume Pujol.

Es dona la circumstància que de cara a aquest proper diumenge al matí era prevista la participació de Figuerola al costat de mossèn Evarist Gómez, a la celebració d'una Missa en el marc dels actes del 25è aniversari de la Germandat de Sant Josep Obrer. Ja a l'abril, havia de pronunciar una conferència per a la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia, centrada en la Setmana Santa reusenca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: