Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Atropellament mortal d'un vianant a la T-310 a Reus

Ja són 94 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Imatge d'arxiu d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) Imatge d'arxiu d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Diumenge, 12 Setembre 2021 14:23

Un vianant ha mort atropellat per un turisme al punt quilomètric 2,4 de la T-310, a l'altura de Reus. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident quan passaven sis minuts de les sis de la matinada d'aquest diumenge i encara estan investigant les causes que han provocat l'atropellament mortal.

Arran del sinistre, s'han activat diverses patrulles de la policia catalana i una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l'afectació viària, la carretera ha estat tallada en ambdós sentits i s'han fet desviaments senyalitzats per la T-314.

Amb aquesta víctima ja són 94 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: