Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos detenen un conductor de la Canonja després de perseguir-lo fins Altafulla i xocar contra un vehicle policial

L'arrestat, que va fugir quan vigilants municipals li van donar l'alto, va donar positiu per cocaïna

Imatge del cotxe amb el qual el detingut va fugir dels vigilants municipals de la Canonja i dels Mossos un cop va ser aturat a Altafulla Imatge del cotxe amb el qual el detingut va fugir dels vigilants municipals de la Canonja i dels Mossos un cop va ser aturat a Altafulla MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dilluns, 01 Març 2021 21:09

Els Mossos van detenir dissabte a la nit un veí de la Canonja de 24 anys com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, danys, atemptat als agents de l’autoritat, resistència i desobediència als agents de l'autoritat i conducció sota els efectes de les drogues. Cap un quart de dotze de la nit, vigilants municipals de la Canonja van donar l'alto a un vehicle amb quatre ocupants que circulava pel poble per comprovar si incomplien les restriccions de mobilitat. El conductor, però, es va donar a la fuga i els vigilants can començar a seguir-lo. Els Mossos van enviar diverses a l'autovia A-7, en direcció nord, per on circulava a gran velocitat.

El cotxe va abandonar finalment l'autovia per la rotonda que dona accés a la urbanització la Móra i va entrar a la N-340 en direcció Altafulla. Finalment, i després que els Mossos avisessin la policia Local d'Altafulla, el vehicle va ser interceptat a la rotonda ubicada al punt quilomètric 1173,5. El conductor fugitiu va trobar-se amb un vehicle de la policia local i va fer una maniobra per intentar tornar a l'A-7 però un vehicle dels mossos li va impedir i va acabar col·lidint contra el cotxe policial.

El conductor no superava el límit d'alcoholèmia permès però va donar positiu per cocaïna. Va ser detingut per conducció temerària, atemptat i desobediència als agents de l’autoritat, per conduir sota l’efecte de les drogues i danys ocasionats al vehicle policial. Després de comparèixer davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona aquest diumenge passat va quedar en llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: