Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut un veí d'Aiguamúrcia per conrear 126 plantes de marihuana al jardí de casa seva

La Guàrdia Civil va localitzar la plantació gràcies a un avís veïnal el passat mes de setembre

Imatge de la plantació de marihuana localitzada en un jardí d'un habitatge d'Aiguamúrcia Imatge de la plantació de marihuana localitzada en un jardí d'un habitatge d'Aiguamúrcia GUÀRDIA CIVIL
Successos ACN
Dilluns, 05 Octubre 2020 21:00

La Guàrdia Civil ha detingut un veí d'Aiguamúrcia de 62 anys per conrear 126 plantes de marihuana al jardí del seu domicili unifamiliar a la urbanització Mas d'en Parés. Els agents van iniciar la investigació al setembre arran d'un avís veïnal i van establir diversos dispositius per confirmar la informació. Segons el comunicat policial, el jardí estava envoltat per una tanca que ocultava els testos i desprenia una forta olor de marihuana. En el moment de presentar-se a l'habitatge, el seu propietari va col·laborar amb els agents facilitant-los l'accés. Les 126 plantes, ja en fase adulta, tenien un pes brut total de 160 quilos i l'home tenia diferent material per conrear i elaborar la substància.

Al detingut se li atribueix un presumpte delicte contra la salut pública. Després de prestar declaració en dependències policials va ser posat en llibertat a disposició del jutjat de guàrdia de Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: