Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un vehicle calcinat aquesta matinada a Vandellòs-Hospitalet de l'Infant

Dos cotxes i una quinzena de contenidors han cremat aquesta nit i matinada arreu de Catalunya

Imatge d'una de les intervencions que han hagut de fer els bombers aquestnit passada Imatge d'una de les intervencions que han hagut de fer els bombers aquestnit passada BOMBERS DE LA GENERALITAT
Successos Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Setembre 2020 20:09

Dos cotxes i una quinzena de contenidors s'han cremat durant la nit i matinada passada arreu de Catalunya, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Les incidències s'han concentrat al llarg de 10 hores –entre les 21.13 hores i les 05.58 hores- a diverses poblacions com Sant Adrià de Besòs, Campdevànol, Sabadell, Tortosa, l'Escala, Sant Cugat del Vallès, Reus i Tarragona. En la pràctica totalitat dels casos ha estat suficient la presència d'una dotació de Bombers per apagar els contenidors d'escombraries.

El parell de vehicles calcinats –de forma intencionada- han estat al carrer Joan Maragall de Palafrugell (Baix Empordà) i al carrer de Masboquera de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp).

No hi ha hagut ferits.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: