Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un detingut a la Canonja per robar un patinet elèctric a un menor i amenaçar amb una navalla un veí que li va recriminar

El presumpte autor del robatori es va amagar en un bar, on va ser finalment arrestat

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 24 Juliol 2020 16:38

Els Mossos han detingut un jove de 19 anys per robar-li un patinet amb violència i amenaces a un menor a la Canonja, segons ha informat la policia catalana. El robatori va tenir lloc el passat dimecres al migdia al barri de Bonavista, quan el detingut es va adreçar a un menor que portava un patinet elèctric i li va donar una empenta per robar-li. Tot i els intents del menor per recuperar-lo, el jove va marxar del lloc amb el patinet. Hores més tard, un veí que s'havia assabentat dels fets va veure el presumpte autor del robatori i li va recriminar els fets. Llavors el sospitós es va encarar amb el veí i el va amenaçar amb una navalla. Tot seguit, va marxar i es va amagar en un bar, on va ser finalment detingut.

Un cop van arribar els agents al bar, el lladre va col·laborar amb ells i va quedar detingut. Els mossos van intervenir la navalla utilitzada pel detingut. Aquest, amb diversos antecedents, va passar a disposició judicial aquest dijous i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: