Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El propietari d’un bar de Salou, en estat greu després de rebre vuit ganivetades

L'agressor, que també regenta un local de la zona, es troba en cerca i captura per temptativa d’homicidi

L'home va ser traslladat ràpidament a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona L'home va ser traslladat ràpidament a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dijous, 02 Juliol 2020 14:54

El propietari d’un bar de Salou, situat al carrer Verge del Pilar, va resultar ferit de gravetat en rebre vuit ganivetades aquest dilluns a la nit. L’autor dels fets, un ciutadà holandès, es troba en cerca i captura per temptativa d’homicidi, segons han confirmat fonts dels Mossos d’Esquadra a l’ACN. Cap a les 23:30h, l’agressor, que també regenta un local a la zona, va entrar al bar, va propinar diverses ganivetades a la víctima i posteriorment va fugir.

Segons fonts pròximes al cas, els dos homes ja es coneixien d'abans i que en la baralla s’hi hauria vist involucrada una dona. Clients del local van atendre l’home per les ferides sagnants que presentava i va ser traslladat ràpidament a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: