Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Ha estat descomunal: la fàbrica era una bola de foc", descriu una testimoni de l'explosió a Bonavista

Veïns i comerciants dels nuclis pròxims a la instal·lació sinistrada relaten la "por" patida arran del sinistre

Imatge posterior de dos joves observant la fàbrica sinistrada a la Canonja aquest dimarts al vespre, el 14 de gener de 2020 Imatge posterior de dos joves observant la fàbrica sinistrada a la Canonja aquest dimarts al vespre, el 14 de gener de 2020 NÚRIA TORRES / ACN
Successos ACN
Dimarts, 14 Gener 2020 21:24

Els testimonis de veïns i comerciants que han viscut de prop l'explosió de la fàbrica d'òxid d'etilè d'IQOXE de la Canonja han descrit la "por terrorífica" que han viscut durant el succés. En declaracions a l'ACN, Carmen Alcalà, que regenta una botiga de mobles a Bonavista, ha qualificat de "descomunal" l'estrèpit. "Cap a tres quarts de set hi ha hagut una explosió força forta. Però la segona i la tercera repetició han estat descomunals.

Responsables d'una botiga de mobles de Bonavista revisant les afectacions arran de l'explosió de la indústria petroquímica de la Canonja: 

botiga mobles Bonavista destrosses

Ha estat enorme. La fàbrica era una bola de foc", ha relatat. Després de les explosions, que han fet caure part del fals sostre de l'establiment, han decidit abaixar les persianes, tancar portes i marxar. "Més que res era el foc de fora, El teníem a 400 metres: eren com a bombes", ha afegit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: