Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El barri de la Salut de Salou, inundat pel desbordament del barranc de Barenys a causa de la llevantada

L'aigua acumulada al carrer arriba al mig metre d'alçada

Imatge d'arxiu d'una inundació anterior a la riera de Barenys, al barri de la Salut de Salou Imatge d'arxiu d'una inundació anterior a la riera de Barenys, al barri de la Salut de Salou ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimecres, 23 Octubre 2019 00:56

El barri de la Salut de Salou ha quedat completament inundat aquest dimarts al vespre després que el barranc de Barenys s'hagi desbordat a causa de la llevantada. El barranc s'ha desbordat a l'alçada del vial de Cavet, que és la carretera que uneix Salou amb Cambrils, que ha quedat tallada al trànsit. Al barri de la Salut, l'aigua acumulada al carrer ha arribat al mig metre d'alçada. L'aigua també ha inundat el passeig de la platja de Ponent i també ha arribat força aigua al passeig Jaume I. Alguns vehicles han quedat al mig del passeig i s'han hagut de retirar. La desembocadura del barranc s'ha endut el tram final de la platja i ha arrossegat fang i canyes.

Salou és un dels diversos municipis del Camp de Tarragona que han patit inundacions a causa de la llevantada. Hi ha hagut inundacions de baixos i crescudes de rius i rieres, rescats de persones atrapades als seus vehicles i talls de trens i de carreteres per culpa de les inundacions. A Cambrils, la riera d'Alforja ha baixat molt plena i s'ha endut part d'un pont.

Des de Protecció Civil es recomana als habitants dels municipis de les Garrigues, l'Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà i el Tarragonès propers a la zona del riu Francolí que es quedin a casa i evitin desplaçaments per la crescuda del riu i les rieres que hi desemboquen.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: