Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un accident entre quatre vehicles causa retencions a l'AP-7 a Roda de Berà

Una persona ha resultat ferida lleu

Imatge d'arxiu de la circulació per l'AP-7, a l'alçada de Roda de Berà, el setembre del 2018 Imatge d'arxiu de la circulació per l'AP-7, a l'alçada de Roda de Berà, el setembre del 2018 ROGER SEGURA / ARXIU / ACN
Successos ACN
Dissabte, 03 Agost 2019 11:34

Un accident entre quatre vehicles ha causat 4 km de retenció a l'AP-7 entre El Vendrell i Roda de Berà, en sentit sud. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l'encalç, que ha estat al punt quilomètric 224 i ha estat avisat a dos quarts de deu del matí, ha deixat una persona ferida lleu que ha estat traslladada a l'hospital, mentre que la resta d'ocupants dels vehicles han resultat il·lesos.

S'han mobilitzat dues dotacions dels Bombers, dues unitats dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del SEM. La via alternativa a l'AP-7, l'N-340, també presenta més de 5 km de retenció entre les dues poblacions a causa de l'accident.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: