Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La víctima de l'accident a l'AP-7 a Altafulla és una veïna de Badalona

La circulació es va restablir totalment passada la mitjanit

Imatge d'arxiu d'una ambulància Imatge d'arxiu d'una ambulància ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimarts, 26 Febrer 2019 10:20

La víctima de l'accident de dilluns a l'AP-7 a Altafulla és J.S.P., de 61 anys i veïna de Badalona. Un camió que transportava blocs de formigó i que circulava en sentit sud per l'autopista va sortir de la via i va bolcar. Una furgoneta que anava en sentit contrari va xocar amb part de la càrrega que va perdre el camió, provocant la mort de la passatgera davantera. El conductor del camió va resultar ferit de poca gravetat i va ser traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els Mossos van rebre l'avís a les 19.12 hores i l'autopista va quedar tallada des d'aleshores al punt de l'accident, el quilòmetre 233,8. La circulació es va restablir totalment en el tram del sinistre a un quart d'una de la matinada.

Amb aquesta víctima ja són 18 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya .

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: