Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Troben en un camí rural el veí de Calafell que duia gairebé dos dies desaparegut

L’home, que ha aparegut al costat de la seva gossa, presenta símptomes “d’hipotèrmia severa”, segons informa l’Ajuntament

L’home presentava símptomes “d’hipotèrmia severa” i ha estat traslladat a l’Hospital del Vendrel L’home presentava símptomes “d’hipotèrmia severa” i ha estat traslladat a l’Hospital del Vendrel BOMBERS DE LA GENERALITAT
Successos Infocamp/ ACN
Dimecres, 21 Novembre 2018 10:05

Aquest dimecres a primera hora han localitzat en un camí rural Javier Ramoneda, el veí de Calafell que estava desaparegut des de dilluns al migdia, quan va sortir a passejar amb la seva gossa i no va tornar a casa. Uns veïns l’han trobat al voltant de les 8.30 h en una zona de vinyes propera a Edén Parc, al terme municipal del Vendrell. Segons informa l’Ajuntament de Calafell, l’home presentava símptomes “d’hipotèrmia severa” i l’han traslladat a l’Hospital del Vendrell.

Els Bombers també han confirmat que, al costat del Javier, hi havia la seva gossa, la Bruna, que ha estat lliurada a un familiar.

Des d’ahir dimarts, un nombrós grup de voluntaris i un ampli desplegament dels serveis d’emergències s’havia mobilitzat per rastrejar l’entorn de Calafell i localitzar aquest veí, de 46 anys i molt vinculat a la vida associativa del municipi.

El dispositiu de recerca es va suspendre a mitja tarda degut a la falta de llum i s’havia reprès a primera hora d’aquest dimecres, però l’home ha aparegut just a l’altre extrem del poble, on l’han localitzat dos veïns que caminaven per la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: